Songfestival centraal op pop-up radiozender van Sky Radio

Sky Radio heeft vandaag een speciale radiozender gestart waarop de beste en bekendste Songfestival-hits zijn te horen. Het gaat om een zogenaamd pop-up radiostation.

Pop-up

Sky Radio’s pop-up radiozender richt zich voor een bepaalde periode op één artiest of thema, gekoppeld aan de actualiteiten. Eerder stond het online station al in het teken van onder anderen Ed Sheeran, Adele, Justin Bieber en George Michael. De zender is haar uitzendingen in juli 2016 gestart. De komende weken staat het Songfestival centraal op de radiozender.

Songfestival

Op de zender komen non-stop de meest uiteenlopende nummers voorbij, zoals ‘Euphoria’ van Loreen, ‘Slown Down’ van Douwe Bob, ‘Waterloo’ van ABBA, ‘Heroes’ van Måns Zelmerlöw en uiteraard ‘Lights and Shadows’ van OG3NE. Het Songfestival pop-up station is te beluisteren via Internet en de gratis Sky Radio app.

Pre Party

Zaterdag 13 mei zendt Sky Radio op 101 FM van 19.00 uur tot 21.00 uur de Songfestival Pre Party uit, waarmee luisteraars optimaal in de stemming komen voor de grote finale van het liedjesfestijn. Het Songfestival pop-up station is tot en met de finale op zaterdag 13 mei te horen.

Online

Naast Sky Radio 101 FM biedt het non-stop muziekstation in totaal meer dan 10 online stations zoals onder andere Running Hits Starter, Running Hits Gevorderd, Running Hits Expert, Running Hits Stretch & Relax, Hits, Bootcamp Tracks, Lounge, LoveSongs, 80’s, 90’s, 00’s, SummerHits en Christmas. Alle livestreams naar de radiozenders van Sky Radio vind je hier.

Sociale media: