Sophie Hilbrand en Khalid Kasem nieuwe invulling vooravond NPO 1

Sophie Hilbrand en Khalid Kasem gaan een andere invulling geven aan de vooravond op NPO 1. Dit bericht BNNVARA in een persbericht. Sophie Hilbrand en Khalid Kasem presenteren vanaf maandag 30 augustus afwisselend de talkshow tussen 19.00 en 20.00 uur bij BNNVARA op NPO 1.

Einde presentatie Renze Klamer en Fidan Ekiz

Na twee seizoenen hebben we besloten te stoppen met de presentatie door Renze Klamer en Fidan Ekiz. Zij zijn als duo met in elkaar in het diepe gesprongen, vulden elkaar goed aan en hebben het programma een eigen karakter gegeven. Dat heeft goede gesprekken en spraakmakende momenten opgeleverd, maar toch moeten we vaststellen dat het programma de urgentie mist die we zoeken“, aldus Directeur Content BNNVARA Gert-Jan Hox.

“Trots”

Sophie Hilbrand over haar nieuwe programma: ‘Na anderhalf jaar Op1 smaakt de talkshowtafel naar meer. Ik ga Hugo wel erg missen, maar ben er trots op dat ik voor m’n cluppie BNNVARA op die mooie plek, samen met een nieuw team, dit programma kan gaan maken. En ik ben ook wel benieuwd naar de nieuwe man in m’n leven.”