Speciale radiozender voor Pokémon Go: PokéRadio

Deze week is er een speciale online radiozender van start gegaan rond het populaire spel Pokémon Go: PokéRadio. De radiozender brengt naast non-stop muziek ook informatie over het populaire spel.

Pokémon Go

Pokémon Go is een spel voor de smartphones en maakt gebruik van augmented reality en gps om animaties te projecteren op beelden van de camera van een smartphone. In het spel moeten spelers virtuele Pokémon zoeken, ermee vechten, ze vangen en daarna trainen. De virtuele Pokémon kunnen gevonden worden op veel plekken in de echte wereld. Het spel werd al snel een van de meest gebruikte smartphone-apps na de lancering en het zorgde voor een enorme waardetoename van de maker van het spel, Nintendo. Het spel werd wereldwijd snel populair, waaronder in Nederland. Het populaire spel zou inmiddels al 100 miljoen keer zijn gedownload over de gehele wereld.

Radiozender

Door de populariteit van het spel is er in Nederland nu een speciale online radiozender gestart: PokéRadio. De radiozender is maandag gestart met haar uitzendingen en zendt naast non-stop muziek ook elke werkdag twee uur live programma’s uit. In deze programma’s aandacht voor tips, trucks, nieuws en informatie over het spel. “Voor liefhebbers, door liefhebbers”, aldus de makers op hun website. De live-uitzendingen zijn elke werkdag tussen 19.00 en 21.00 uur te horen.

Meeluisteren kan via pokeradio.nl/ en via deze link in de eigen mediaspeler.

Tweets:

Eén reactie

  1. Leuk voor even maar dadelijk is de hype voorbij en kan de radiozender ook weer offline. Geen lange termijn radio.

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.