‘Stars in Heaven Top 110’ te horen op Radio 10

Radio 10 brengt vandaag, Hemelvaartsdag, een eerbetoon aan poplegendes die veel te vroeg zijn overleden. In de ‘Stars in Heaven Top 110’ staan de allergrootste hits van iconen.

Artiesten

Het gaat om artiesten als Prince, George Michael, Amy Winehouse, Freddy Mercury, Whitney Houston, Michael Jackson, Avicii, André Hazes, Elvis Presley en John Lennon. De lijst is samengesteld door luisteraars van Radio 10 en wordt aangevoerd door Queen met ‘Who Wants To Live Forever’. De top 3 bestaat verder uit ‘Careless Whisper’ van George Michael en ‘Wake Me Up’ van de onlangs overleden dj Avicii.

Avicii

Avicii is de laatste en hoogst binnenkomende Star in Heaven in de lijst met twee nummers. Naast ‘Wake Me Up’ op nummer 3 staat ‘Hey Brother’ op nummer 21. Queen en Freddie Mercury staan met vijf noteringen in de lijst en zijn het meest populair na George Michael, die in totaal zeven keer te vinden is in de lijst.

Luisteren

De Stars in Heaven Top 110 is donderdag 10 mei tussen 07.00 uur en 16.00 uur te horen bij Radio 10. De radiozender is te beluisteren via FM, DAB+, alle (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet.

De gehele lijst vind je hier.

Sociale media:

https://twitter.com/radio10nl/status/994264491910189056