Stembus voor 13e editie Qmusic Q-Top 1000 geopend

Sinds vrijdag is het mogelijk om te stemmen op de Q-Top 1000 van radiozender Qmusic. Stemmen kan tot en met 17 november.

Dertiende editie

Het is de dertiende keer dat de lijst, die wordt samengesteld door de luisteraars van de commerciële radiozender, wordt uitgezonden. De lijst bestaat sinds 2005 en werd aanvankelijk in december uitgezonden. Sinds 2011 wordt de lijst uitgezonden in november door de radiozender.

Stembus geopend

Sinds vrijdag is het mogelijk om te stemmen op editie van de Q-Top 1000 van dit jaar. Tot en met 17 november kan iedereen stemmen op de nummers die voor hem of haar belangrijk zijn in het leven. Stemmen kan via de website van de radiozender. De liedjes maken kans om in de Q-top 1000: de Lijst van je Leven te komen, die van 19 tot en met 24 november te horen is op Qmusic. Op 24 november wordt duidelijk of het nummer ‘Fix You’ van Coldplay voor de vierde keer op rij op nummer één belandt.

Grote selectie

Van de muziek uit je jeugd, tot ultieme partytrack, van goede songtekst tot het mooiste liefdesliedje en een nummer dat op je begrafenis gedraaid moet worden. De Q-luisteraar kan uit een grote selectie nummers een top 30 maken.

Ontvangst

Qmusic is in vrijwel geheel Nederland te beluisteren via FM, DAB+ (kanaal 11C), alle (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet. Meekijken in de studio kan ook via de website van de radiozender.

Sociale media: