Stembus voor NPO Zapp Awards weer geopend

De stembussen voor de NPO Zapp Awards zijn dit weekeinde voor geopend. Op zaterdag 17 februari reikt NPO Zapp de Zapp Awards van 2018 uit.

Stemmen

Tot 10 februari kunnen kinderen stemmen in de volgende categorieën: beste Zapp-programma, beste Zapp-presentator, beste YouTuber, beste tv-programma (algemeen) en beste Artiest. Iedereen kan eenmalig stemmen op deze categorieën via de website van het evenement.

Spannend

Wat is het beste Zapp-programma van het afgelopen jaar? De winnaar van deze categorie blijft tot het laatste moment spannend. In de ochtend van zaterdag 17 februari, de dag van de award show, maakt Zapp de drie genomineerden bekend. Kinderen stemmen tot het eind van de award show op hun favoriete Zapp-programma.

Live

Het hele gezin kan dit jaar de spannende award show op televisie volgen. KRO-NCRV zendt de Zapp Awards dit jaar om 19.25 uur live uit bij Zapp op NPO 3. Dit programma wordt live uitgezonden vanuit de Vorstin in Hilversum met als host van de avond Klaas van Kruistum.

Zapp Awards 2018

De Zapp Awards, voorheen de Zapplive Awards, worden sinds 2016 uitgereikt. De awards zijn dé jaarlijkse publieksprijzen voor beste programma’s, presentatoren, YouTubers en artiesten van het afgelopen jaar, bepaald door kinderen. Vanaf 13 januari stemmen kinderen op het beste Zapp-programma, beste Zapp-presentator, beste YouTuber, beste tv-programma (algemeen) en beste Artiest.

De Zapp Awards is een samenwerking van NPO Zapp en KRO-NCRV.