Streekomroep Unity FM zendt negen dagen live uit vanuit winkelcentrum

Unity FM, de streekradiozender voor de Leidse regio, zendt negen dagen live uit vanuit winkelcentrum Winkelhof in Leiderdorp.

Linda Foundation

De omroep doet dit om mee te doen aan de inzamelingsactie van de Linda Foundation (van Linda de Mol). De radiozender gaat leuke en gekke acties doen met winkeliers om aandacht te vragen voor de Linda Foundation. Verder is er veel interactie met het publiek en luisteraars. Zo krijgt het publiek een kijkje achter de schermen bij Unity FM.

Nieuwsredactie

Niet alleen de radiozender verhuist voor een weekje naar het winkelcentrum, ook de nieuwsredactie is er te vinden. Eindredacteur Marc Wonnink vindt dit een mooie kans om het werk te laten zien aan de bezoekers van Winkelhof: “We bieden iedereen graag een kijkje in de keuken, hoe komt het nieuws binnen en hoe wordt het gemaakt? Die vragen gaan we beantwoorden. En wie weet, mag jij ook wel een berichtje voorlezen op de radio”.

Week lang

Unity FM is vanaf vandaag, vrijdag 25 november tot en met zaterdag 3 december te vinden in Winkelhof. Unity FM is in de hele regio te ontvangen op 105.7 MHz, via diverse digitale radiopakketten en overal in de wereld via een livestream op de website van de streekomroep.

Tweets:

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.