Studio Brussel en Radio 538 live vanaf Tomorrowland

De radiozenders VRT Studio Brussel en Radio 538 doen dit jaar live verslag van het dancefestival Tomorrowland. Het Belgische festival duurt twee weekeinden.

Tomorrowland

Tomorrowland is een groot Belgisch outdoor dance-evenement in De Schorre in Boom georganiseerd door ID&T België. Line up van dit jaar bestaat onder andere uit Martin Garrix, Eric Prydz, Bob Sinclair, Eric Prydz, DVBBS en Laidback Luke.

Het festival vindt zowel dit weekeinde plaats als volgend weekeinde (28 t/m 30 juli). De complete line-up is hier te vinden. Vorig jaar kwamen er ongeveer 180.000 liefhebbers op het festival af.

Radio 538

538 doet dit weekend als enige Nederlandse radiozender on air, online en via TV 538 uitgebreid verslag van Tomorrowland. 538-dj’s Wessel van Diepen en Dennis Ruyer zenden live uit vanaf het grootste dancefestival ter wereld en ontvangen bekende dj’s als Tiësto, Martin Garrix, Axwell and Ingrosso en Jonas Blue in de studio.

Ook zijn de beste livesets te horen en gaan 538-dj’s Daniël Lippens en Ivo van Breukelen als speciale reporters het festivalterrein op. Op de website en alle social kanalen zijn exclusieve interviews, unieke backstage-reports en alle hoogtepunten van Tomorrowland te zien. Op zaterdagavond 29 juli zijn van 20.00 uur tot 23.00 uur alle hoogtepunten te horen in ‘The Best Of Tomorrowland’.  Radio 538 is te beluisteren via FM, DAB+, alle (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet.

TV 538

TV 538 brengt Tomorrowland naar de huiskamer en zendt dj-sets en exclusieve interviews met de dj’s uit. Ook kan er live worden meegekeken met de radio-uitzendingen. TV 538 is te bekijken via Ziggo-kanaal 538.

Studio Brussel

Ook de Vlaamse radiozender VRT Studio Brussel doet uitgebreid verslag van het festival. De radiozender is voor de tiende keer aanwezig op het festival. De radiozender zendt live DJ-sets uit en is aanwezig voor interviews en achtergrondverhalen. Studio Brussel is in het zuiden van Nederland te ontvangen via FM en DAB, via vrijwel alle (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet.