Super Bowl live te volgen op FOX Sports en BBC One

Komende nacht wordt de de Super Bowl gespeeld tussen New England Patriots en de Los Angeles Rams en is live te volgen via FOX Sports en BBC One.

53e editie

De Super Bowl wordt voor de 53e keer gehouden en is de finale van het American Football seizoen 2018 van de NFL (National Football League). De finale wordt gehouden in het Mercedes-Benz Stadium in Atlanta. Zangeres Gladys Knight zal het volkslied aan het begin van de wedstrijd ten gehore brengen. De populaire halftime show wordt dit keer verzorgd door Maroon 5, Travis Scott en Big Boi.

FOX Sports

Sportzender FOX Sports 6 staat de hele dag in het teken van de Super Bowl, met de hele dag door documentaires en highlights van het afgelopen seizoen. Op FOX Sports 1 en 4 begint de sportzender om 22.00 uur met de voorbeschouwing. Om 0.30 uur wordt er afgetrapt voor de 53e Super Bowl.

De Eretribune

Om 22.00 uur begint een speciale editie van het studioprogramma ‘De Eretribune’, onder leiding van Jan Joost van Gangelen. Analisten Neal Petersen, Geraldo Boldewijn en Hubert Bedford schuiven in de bomvolle studio aan. Ook Teun Koopmeiners, Ouassima Tajmout en Mark Visser zijn te gast.

De kick-off is om 00.30 uur en de wedstrijd wordt van commentaar voorzien door Ronald Buijs en Ronald van Dam. Op FOX Sports 6 is de Super Bowl met Amerikaans commentaar te volgen.

Liefhebbers van American Football die geen abonnee zijn van de sportzender kunnen een dagpas bestellen via aanbieders als KPN en Ziggo.

Samenvatting

De samenvatting van de Super Bowl is maandag 4 februari van 18:00 tot 19:00 te zien op het open net van FOX (kanaal 11 of 14).

BBC One

Wel zal de Britse publieke televisiezender BBC One live verslag doen van de 53e editie van de Super Bowl. De uitzending op BBC One begint om 00.15 uur. Ook de Duitse commerciële televisiezender ProSieben zendt de wedstrijd live uit. Ook deze televisiezender is bij een aantal aanbieders van digitale televisie in Nederland te zien.

Sociale media: