Super Sunday met voetbal en Formule 1 op Ziggo Sport

Zondag 29 april is het Super Sunday op sportzender Ziggo Sport. De sportzender brengt belangrijke voetbalwedstrijden op de buis en de Grand Prix Formule 1 van Azerbeidzjan.

Smullen

Het is smullen met de hoofdletter S op zondag 29 april op Ziggo Sport. Super Sunday laat je van vroeg in de middag tot ver in de avond genieten van topsport en topspektakel.”, aldus de sportzender. Een groot gedeelte van deze ‘super sunday’ is ook te volgen via Ziggo Sport op kanaal 14. Dit kanaal is zonder meerkosten te ontvangen voor alle abonnees met digitale televisie bij kabelaar Ziggo.

Voetbal

Ziggo’s Super Sunday start om 12.55 uur met de wedstrijd Celtic – Glasgow Rangers. Deze wedstrijd in de Schotse competitie staat beter bekend als The Old Firm. Celtic kan in eigen huis kampioen worden tegen aarstrivaal Rangers en dat willen The Gers uiteraard koste wat kost voorkomen. Deze wedstrijd is vanaf 12.55 uur te zien op Ziggo Sport Voetbal.

Formule 1

Super Sunday verhuist daarna naar Bakoe waar de Formule 1 Grand Prix van Azerbeidzjan wordt verreden. Ook de Nederlander Max Verstappen verschijnt weer aan de start. De voorbeschouwing begint op 13.00 uur en de race om 14.10 uur. De wedstrijd is te zien via Ziggo Sport op kanaal 14 alsmede het betaalkanaal Select. Via de betaalde extra kanalen zijn extra beelden van onder andere on-board camera’s te zien.

Premier League

Eenmaal bijgekomen van het Formule 1-geweld, staat er alweer een Engelse kraker op het programma. Arsenal zal er alles aan doen om het mislukte seizoen in de Premier League nog wat glans te geven met een overwinning op en bij Manchester United. Het is bovendien aftellen voor Arsène Wenger, die na 22 jaar nog maar vier Premier League-duels voor de boeg heeft bij The Gunners. De wedstrijd begint om 17.30 uur.

Rondo

In de talkshow Rondo kijkt Jack van Gelder rond 19.50 uur met onder anderen Ronald Koeman, Wim Kieft, Ruud Gullit en Youri Mulder terug op wat er gebeurt is en wat er nog staat te gebeuren op voetbalgebied op Super Sunday.

Spanje

De dag wordt afgesloten met voetbal uit de Spaanse La Liga. FC Barcelona kan op Super Sunday de kers op de taart zetten van een ijzersterk seizoen in La Liga. De ongeslagen Catalanen hebben aan een punt bij Deportivo genoeg om de landstitel al vier speelrondes voor het einde te pakken. Clarence Seedorf’s Deportivo strijd tegen degradatie en moet winnen om de hoop op handhaving levend te houden.

Het hele programma van Super Sunday inclusief uitzendtijden en kanalen vind je hier.

Sociale media: