Talkshow met Hélène Hendriks en Wilfred Genee zondag van start op Veronica

Vanaf zondag 2 juni is de eerste aflevering te zien van de nieuwe talkshow van Hélène Hendriks en Wilfred Genee op Veronica. De talkshow heeft de naam Café Hendriks & Genee gekregen.

“Bruin café”

In de sfeer van een bruin café ontvangen Hélène Hendriks en Wilfred Genee een uur lang gasten met wie ze terugblikken op de afgelopen week, vooruitblikken naar de komende week én het nieuws van dat weekend bespreken. “Het is een amuserende, informatieve en vooral gezellige live show met publiek waarin het duo een keur aan gasten verwelkomt; variërend van showbizz tot politiek en van sport tot human interest.“, aldus Talpa in een persbericht.

Uiteenlopende zaken

Niet alleen het onderwerp sport, de voorliefde van allebei, komt aan bod. Ze hebben openhartige gesprekken met verrassende gasten over de meest uiteenlopende zaken. Samen sluiten ze de week op een luchtige manier af.“, aldus Talpa.

Zes weken

Café Hendriks & Genee is vanaf zondag 2 juni zes weken lang om 22.00 uur te zien bij Veronica. In hun ‘eigen kroeg’ nemen radio-en tv-presentator en sportjournalist Wilfred Genee en tv-presentatrice, sportverslaggeefster en voormalig hockeyster Hélène Hendriks wekelijks de actualiteit door.