Televisieseries Talpa TV te zien op Videoland

In de periode van mei tot en met oktober worden veertien televisieseries van Talpa TV toegevoegd aan het Videoland-aanbod. Binnen de deal vallen titels als ‘Dokter Tinus’, ‘Danni Lowinski’ en ‘Celblok H’.

“Mooie stap”

Sven Sauvé, CEO RTL, licht toe: “De deal met Talpa TV is een mooie stap en komt helemaal tegemoet aan onze strategie om alleen en in partnership het aanbod bij Videoland uit te breiden met Nederlands product. Naast de 14 titels van Talpa TV en de titels die we eerder aankochten en zelf produceerden, kunnen onze abonnees zich de komende tijd verheugen op een stortvloed mooie Nederlandse producties.”

“Samenwerking””

André Kreuzen, CFO Talpa TV: “RTL/Videoland en Talpa TV worden weliswaar als concurrenten gezien, maar in de huidige markt komt de echte concurrentie van de grote buitenlandse spelers. Vandaar dat we op zoek gaan naar nieuwe businessmodellen en samenwerkingen op eigen bodem, met in dit geval als resultaat dat onze Nederlandse series ook te zien zijn bij Videoland.”

Aanbod

Het gaat tot en met juli om de series Celblok H, De Jacht, Bagels & Bubels, Dokter Tinus en Danni Lowinski. In augustus worden ‘De Mannen van Dokter Anne’, ‘Gouden Bergen’ en ‘Verliefd op Ibiza’ toegevoegd. De serie Celblok H is inmiddel beschikbaar bij de videodienst met seizoen 1 tot en met 4.

‘Hard tegen Hard’, ‘Rechercheur Ria’, ‘Dagboek van een Callgirl’ en ‘Bureau Raamport’ volgen een maand later. Tot slot is vanaf oktober de serie ‘De Hoofdprijs’ te zien.