Tennistoernooi Wimbledon live te volgen op Eurosport en Ziggo Sport

Vandaag gaat het tennistoernooi Wimbledon van start. Het evenement is live te volgen via Eurosport en Ziggo Sport.

Wimbledon

The Wimbledon Championships,beter bekend als Wimbledon, is het oudste tennistoernooi ter wereld en is een grandslamtoernooi. Het toernooi wordt beschouwd als het meest prestigieuze tennistoernooi ter wereld. Het is tevens het grootste grastennistoernooi en is een van de weinige tennistoernooien die spelers verplichten witte kleding te dragen.

Eurosport 1

Eurosport 1 serveert tot en met zondag 14 juli meer dan honderd uur van de verrichtingen op het centercourt. Voormalig proftennisser Mariette Pakker (mannentoernooi) en Abe Kuijl (vrouwentoernooi) verzorgen het commentaar bij het Home of Tennis. Alle wedstrijden zijn ook te volgen via de Eurosport Player.

Ziggo Sport

Naast Eurosport zendt ook Ziggo Sport het tennistoernooi Wimbledon uit. Abonnees van Ziggo kunnen elke dag tussen 12.30 en 21.00 uur kijken via Ziggo Sport. Deze sportzender is zonder meerkosten te zien op kanaal 14. Ook betaalzender Ziggo Sport Totaal zendt het toernooi uit. Daarnaast is er iedere avond van 22:00 uur een uur lang het programma “Wimbledon Today” te zien, waarin terug gekeken wordt op de hoogtepunten van de afgelopen dag met analyses.