Testversie Ziggo GO-app beschikbaar op tv’s LG

Ziggo heeft een testversie gelanceerd voor de Ziggo GO-app voor LG-televisies. De testversie van de app is beschikbaar in de appstore van LG.

Ziggo GO

De app van Ziggo GO was al beschikbaar op andere platformen zoals Amazon Fire TV, Apple TV en Android TV. Onlangs is de app ook uitgerold naar televisies van het merk Samsung. Eigenaren van een televisie van het merk LG kunnen nu ook de Ziggo GO-app gebruiken. Ziggo heeft namelijk een testversie gelanceerd in de appstore van LG. Abonnees van Ziggo kunnen via de app het complete tv-aanbod bekijken zonder gebruik te maken van een extra digitale tv-ontvanger. Ook voor eigenaren van een LG televisie zonder abonnement bij Ziggo is de app interessant.

Europees voetbal

De wedstrijden van Nederlandse clubs in Europese competities zijn vanaf komend seizoen alleen nog te zien via Ziggo GO. Voetballiefhebbers die geen abonnee zijn van Ziggo moeten een Ziggo Sport Free-account aanmaken. Het gaat om de wedstrijden van Nederlandse teams in de Champions League, Europa League en de Conference League.

Ziggo Sport Free-account

Om op tijd te zijn voor de eerste wedstrijden in augustus kunnen kijkers een gratis Ziggo Sport Free account aanmaken op ziggo.nl/uefa en vervolgens de Ziggo GO app te downloaden. Bij het aanmaken van een account worden er adresgegevens en een 06-nummer gevraagd. Tot de wedstrijden in augustus beginnen kan iedereen tijdelijk programma’s van Ziggo Sport zien via de app.