(C) Mediamagazine

The Handmaid’s Tale vanaf december te zien bij Ziggo Movies & Series

De eerste twee seizoenen van de serie The Handmaid’s Tale zijn vanaf 6 december te zien bij Ziggo Movies & Series. De serie was tot op heden in Nederland exclusief te zien via Videoland.

Twee seizoenen

De met Emmy’s bekroonde The Handmaid’s Tale is gebaseerd op de bestseller van Margaret Atwood uit 1984. Atwood woonde toen in West-Berlijn, een enclave in de communistische wereld. Ze kende het totalitaire systeem daarom van nabij. En specifiek wat het met vrouwen deed. De eerste twee seizoenen zijn vanaf 6 december te zien bij Ziggo Movies & Series. Bij streamingdienst Videoland is momenteel ook het complete derde seizoen te zien.

Jett

Ziggo breidt de komende periode het aanbod via haar on-demand dienst Movies & Series verder uit. Sinds 1 november is de serie Jett toegevoegd aan het aanbod van Ziggo Movies & Series L en XL. Jett is een Amerikaanse misdaadserie van de zender CineMax. Vers uit de gevangenis, de dief van wereldklasse Daisy “Jett” Kowalski wordt gedwongen terug te doen wat ze het beste kan door gevaarlijke en excentrieke criminelen die vastbesloten zijn om haar vaardigheden voor hun eigen doeleinden te exploiteren.

His Dark Materials

Vanaf 5 november is de HBO serie His Dark Materials te zien via Ziggo Movies & Series L en XL. In de fantasyserie His Dark Materials wordt het leven gevolgd van het jonge weesmeisje Lyra. Ze woont samen met haar docenten in Jordan College in Oxford. Lyra stuit op een reeks ontvoeringen van kinderen wanneer een vriendin van haar verdwijnt.

Daarnaast wordt het aanbod de komende periode uitgebreid met Vikings seizoen 6 (deel 1) en Outlander seizoen 5.