videoland

Derde Seizoen ‘The Handmaid’s tale’ van start op Videoland

Het derde seizoen van de Amerikaanse serie The Handmaid’s Tale gaat vandaag van start bij de streamingdienst Videoland. Het derde seizoen van de serie beleefde in de Verenigde Staten woensdag haar première. Elke donderdag zal er een nieuwe aflevering van de serie te zien zijn op de on-demand dienst van RTL. Vandaag zijn de eerste afleveringen van het nieuwe seizoen te zien bij Videoland.

Roman Handmaid’s Tale

De reeks, die gebaseerd werd op de gelijknamige roman van schrijfster Margaret Atwood, werd ontwikkeld door Bruce Miller. Op 26 april 2017 ging het eerste seizoen in première op de streamingdienst Hulu. De hoofdrol wordt vertolkt door Elisabeth Moss. The Handmaid’s Tale was de eerste serie van een streamingdienst die bekroond werd met de Emmy Award voor beste dramaserie.

Op Videoland zijn nog ook de eerste twee seizoenen van de serie te zien. Vanaf vandaag zal er elke donderdag een nieuwe aflevering van het derde seizoen worden toegevoegd. Het derde seizoen bestaat uit 13 afleveringen.

Uitbreiding

Naast nieuwe afleveringen van The Handmaid’s Tale zal Videoland in de maand juni haar aanbod verder uitbreiden. Zo zijn er begin juni vier seizoenen toegevoegd van de serie Ugly Betty en is het zesde seizoen van de serie Younger te zien. Voor een compleet overzicht van de nieuwe releases voor juni kan je terecht op de website van de streamingdienst.

Video:

https://www.youtube.com/watch?v=RcTvQx1Wot0