videoland

Tweede seizoen ‘The Handmaid’s Tale’ geheel te zien op Videoland

Per vandaag is het gehele tweede seizoen van de successerie ‘The Handmaid’s Tale’ te zien op de streamingdienst Videoland. De afgelopen weken werd er elke donderdag een nieuwe aflevering van dit tweede seizoen toegevoegd.

Roman

De reeks, die gebaseerd werd op de gelijknamige roman van schrijfster Margaret Atwood, werd ontwikkeld door Bruce Miller. Op 26 april 2017 ging het eerste seizoen in première op de streamingdienst Hulu. De hoofdrol wordt vertolkt door Elisabeth Moss. The Handmaid’s Tale was de eerste serie van een streamingdienst die bekroond werd met de Emmy Award voor beste dramaserie.

Seizoen 2

De Emmy en Golden Globe-winnaar keerde in april terug met de start van een tweede seizoen, vormgegeven door Offreds zwangerschap en haar voortslepende gevecht om haar toekomstige kindje te redden van de dystopische horrors van Gilead. “Gilead zit in je” is een favoriete uitspraak van Aunt Lydia. Offred, Moira, Ofglen en alle andere personages zullen in het tweede seizoen tegen deze duistere waarheid vechten of er aan onderdoor gaan.

Bingewatchen

Fans van de serie die het tweede seizoen van de serie in één keer willen kijken (bingewatchen) kunnen dat vanaf vandaag doen via Videoland. Op de streamingdienst van Videoland is vandaag de dertiende en laatste aflevering van het tweede seizoen toegevoegd. Inmiddels is ook het derde seizoen van de serie aangekondigd.