Tweede Seizoen ‘The Handmaid’s tale’ van start op Videoland

Het tweede seizoen van de Amerikaanse serie The Handmaid’s Tale is vanaf 26 april te zien bij de streamingdienst Videoland. Het tweede seizoen van de serie beleefde in de Verenigde Staten woensdag haar première. Elke donderdag zal er een nieuwe aflevering van de serie te zien zijn op de on-demand dienst van RTL. Vandaag zijn de eerste twee afleveringen van het nieuwe seizoen te zien bij Videoland.

Roman

De reeks, die gebaseerd werd op de gelijknamige roman van schrijfster Margaret Atwood, werd ontwikkeld door Bruce Miller. Op 26 april 2017 ging het eerste seizoen in première op de streamingdienst Hulu. De hoofdrol wordt vertolkt door Elisabeth Moss. The Handmaid’s Tale was de eerste serie van een streamingdienst die bekroond werd met de Emmy Award voor beste dramaserie.

Seizoen 2

De Emmy en Golden Globe-winnaar keer terug met een tweede seizoen, vormgegeven door Offreds zwangerschap en haar voortslepende gevecht om haar toekomstige kindje te redden van de dystopische horrors van Gilead. “Gilead zit in je” is een favoriete uitspraak van Aunt Lydia. Offred, Moira, Ofglen en alle andere personages zullen in het tweede seizoen tegen deze duistere waarheid vechten of er aan onderdoor gaan.

Videoland

Het eerste seizoen is nog steeds te zien op Videoland en daar komt vanaf 26 april dus het tweede seizoen bij. Vanaf vandaag, donderdag 26 april, zal er elke donderdag om 10.00 uur een nieuwe aflevering van dit nieuwe seizoen worden toegevoegd. Het tweede seizoen bestaat uit 13 afleveringen.

Video: