TLC 24 uur per dag

tlcTLC zendt met ingang van vandaag de hele dag uit. Tot de hoogtepunten van de nieuwe programma’s behoren het spraakmakende ‘Here Comes Honey Boo Boo’ en fascinerende ‘Breaking Amish’, die beide in America alle TLC-kijkcijferrecords braken.

“TLC geliefd”
Uit onderzoek onder vrouwen uit alle regio’s van Nederland, inclusief het eigen TLC-panel, blijkt dat er meer behoefte is aan eigenzinnige, non-fictie vrouwenprogrammering. Tot de hoogtepunten van de nieuwe programma’s behoren het spraakmakende ‘Here Comes Honey Boo Boo’ en fascinerende ‘Breaking Amish’, die beide in America alle TLC-kijkcijferrecords braken, aldus TLC in een persbericht.

In eerste instantie werd het kanaal gedeeld met Animal Planet. Aanvullend zendt TLC drie uur Animal Planet-programmering per dag uit op werkdagen van 12.00 uur tot 15.00 uur en in het weekend van 06.00 uur tot 09.00 uur. In dit blok worden de programma’s uitgezonden die aansluiten bij de vrouwelijke doelgroep. Animal Planet blijft bij diverse kabelaars 24 uur beschikbaar als HD kanaal: Animal Planet HD.