Tom van ’t Hek verlaat BNR Nieuwsradio

Na ruim drie jaar dagelijks het ochtendprogramma De Ochtendspits bij BNR Nieuwsradio te hebben gepresenteerd, stopt Tom van ’t Hek per 1 september aanstaande met De Ochtendspits.

“Niet in de koude kleren zitten”

Voor Van ’t Hek wordt vijf dagen per week heel vroeg opstaan teveel van het goede. ‘Bijna 3,5 jaar gaat de wekker om 04.00 uur. Dat gaat je niet in de koude kleren zitten. De Ochtendspits is wel het allermooiste programma om te presenteren. Ik doe dat met heel veel plezier en rijd nog steeds elke ochtend fluitend naar de studio. Een ander programma wil ik dan ook niet.’

“Jammer”

Hoofdredacteur Sjors Fröhlich: ‘Ik vind het ongelooflijk jammer dat Tom gaat stoppen met De Ochtendspits. Hij heeft het programma naar een hoog niveau getild. Ik kan me ook goed voorstellen dat nog een periode elke dag vroeg op wel erg veel gevraagd is. Tot 1 september gaan we gewoon nog maar even van hem genieten.’ Het is nog niet bekend wie Tom van ’t Hek gaat opvolgen in de ochtend.

Over van de NOS

Van ’t Hek kwam in 2013 over van de NOS waar hij werkte voor Langs de Lijn, Radio Tour de France en het Radio 1 Journaal. Van ’t Hek volgde destijds Humberto Tan op bij BNR Nieuwsradio.

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.