Topper in Eredivisie: Ajax-PSV live op radio en televisie

(update) Vandaag wordt in de Eredivisie de voetbalwedstrijd de topper Ajax-PSV gespeeld. De wedstrijd is live te volgen via radio en televisie.

Topper

De wedstrijd tussen Ajax en PSV betekent de wedstrijd tussen de nummer 3 en nummer 1 in de Eredivisie. Ajax staat op al op tien punten achterstand. Wanneer de club uit Amsterdam vandaag niet wint wordt het verschil met de club uit Eindhoven wel erg groot. Voor de statistieken: van de 61 edities van deze wedstrijd won Ajax er 31 en PSV 21. Het doelsaldo is 114-84 in het voordeel van de Amsterdammers.

Live

De wedstrijd begint vandaag om 16.45 uur in de Amsterdam Arena en staat onder leiding van scheidsrechter Kevin Blom. De wedstrijd is live te volgen via radio en televisie.

FOX Sports

De wedstrijd is live te volgen op betaalzender FOX Sports. De voorbeschouwing op de wedstrijd begint om 16.00 uur op kanaal 5, de wedstrijd zelf is vanaf 16.45 uur te zien
op FOX Sports 1. Na afloop is er een uitgebreide nabeschouwing te zien in het programma ‘Eredivisie op Zondag’.

NPO Radio 1

Op de radio is de wedstrijd live te volgen via NPO Radio 1 in het programma NOS Langs de Lijn. Het commentaar vanuit Amsterdam komt van Arman Avsaroglu en Frank Wielaard. NPO Radio 1 is te ontvangen via FM, DAB+, alle (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet.

NH

Op de regionale omroep NH Radio is de wedstrijd te volgen in het programma NH Sport. De uitzending van dit programma begint al om 14.00 uur. Centrale presentatie is in handen van Rob Wtenweerde. NH Radio is in de regio Noord-Holland te ontvangen via FM, DAB+, diverse (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet.

Studio 040

Ook de lokale omroep Studio 040 uit Eindhoven zendt de wedstrijd Ajax-PSV live uit in het programma 040Sport. De lokale omroep is in de regio Eindhoven te beluisteren via FM en wereldwijd via Internet.

Samenvatting

Vanaf 19.00 uur is er een uitgebreide samenvatting te zien van de wedstrijd in NOS Studio Sport op NPO 1.

Update 14:25 uur: Studio040 uit Eindhoven zendt de wedstrijd ook live uit.