Topper in Eredivisie PSV-Feyenoord live op radio en televisie

De topper in de Eredivisie tussen PSV en Feyenoord wordt vandaag live uitgezonden op radio en televisie. De wedstrijd tussen de nummer 2 en nummer 1 in de Eredivisie begint om 14.30 uur.

Topper

Na vijf speelronden in de Eredivisie staat Feyenoord uit Rotterdam aan kop met de volle 15 punten. PSV heeft één wedstrijd gelijk gespeeld en de rest gewonnen en staat op een tweede plek met 13 punten. Vandaag ontmoeten de twee concurrenten elkaar in Eindhoven. De wedstrijd staat onder leiding van arbiter Kevin Blom. De clubs stonden dit seizoen ook al tegenover elkaar tijdens de Johan Cruijff-Schaal. Toen won PSV de wedstrijd met 1-0.

FOX Sports

De wedstrijd is vanmiddag live te zien op betaalzender FOX Sports. De wedstrijd is te zien op FOX Sports 1 en begint om 14.30 uur maar de uitzending ‘Eredivisie op zondag’ begint al om 12.00 uur. Om 12.30 uur is op deze zender al de wedstrijd tussen Sparta Rotterdam en NEC te zien. Klanten van KPN, XS4ALL en Telfort die beschikken over interactieve televisie kunnen de wedstrijd zelfs gratis bekijken. In het kader van een kennismakingsweekeinde is FOX Sports 1 het hele weekeinde gratis te ontvangen via kanaal 37. Ook de aansluitende wedstrijd tussen Ajax en Heracles is te zien op deze zender.

NPO Radio 1

De wedstrijd PSV-Feyenoord is ook live te volgen via NOS Langs de Lijn op NPO Radio 1. Vanuit Eindhoven doet Arman Avsaroglu live verslag. In dit programma zijn ook alle andere wedstrijden uit Eredivisie live te volgen. NPO Radio 1 is te ontvangen via FM, DAB, alle (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet.

Radio Rijnmond

Radio Rijnmond brengt tussen 14.00 uur en 18.00 uur het programma Rijnmond Sport met daarin uitgebreid aandacht voor de topper tussen PSV en Feyenoord. Radio Rijnmond is te ontvangen in de regio Zuid-Holland op FM, DAB+ en landelijk via vrijwel alle (digitale) radiopakketten. Radio Rijnmond is wereldwijd te ontvangen via Internet.

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.