Topper Feyenoord-PSV live op radio en televisie

voetbalDe voetbalwedstrijd in de Eredivisie tussen Feyenoord uit Rotterdam en PSV uit Eindhoven is zondag live te volgen op radio en televisie. De wedstrijd begint om 12.30 uur.

Televisie: live op Eredivisie Live
Betaalzender Eredivisie Live begint om 11.00 uur op Eredivisie Live 1 met de voorbeschouwing op de wedstrijd tussen de nummer 1 (PSV) en nummer 4 (Feyenoord) op de ranglijst. De wedstrijd zelf op Eredivisie Live 1 begint om 12.30 uur. Daarna wordt meteen doorgeschakeld naar het deal tussen Ajax en ADO Den Haag dat om 14.30 uur van start gaat. De wedstrijd is ook te volgen via Internet middels de dienst Eredivisie Live Go

Radio: Radio 1 en Radio Rijnmond
Radio 1 brengt vanaf 12.15 uur in een extra lange live uitzending van NOS Langs de LIjn een live-verslag van de wedstrijd tussen Feyenoord en PSV.  De uitzending van Langs de Lijn op Radio 1 duurt tot 18.00 uur. Radio 1 is in geheel Nederland te ontvangen via FM, Internet en kabel. Door deze extra lange uitzending van NOS Langs de Lijn komt het MAX-radioprogramma “De Perstribune” te vervallen.

Ook de regionale radiozender Radio Rijnmond is met een extra uitzending van Radio Rijnmond Sport live aanwezig in de Rotterdamse Kuip voor een liveverslag van deze wedstrijd. Radio Rijnmond is in een groot deel van Zuid-Holland te ontvangen via 93.4 MHz op de FM en wereldwijd via Internet.

Liveblog via Omroep Brabant
De regionale omroep Omroep Brabant komt zondag met een liveblog van de wedstrijd Feyenoord-PSV. Om kwart over twaalf zal dit liveblog van start gaan. Verslaggever Bert van Doorn praat volgers bij over het laatste nieuws. Ook kan je met anderen discussiĆ«ren over het wedstrijd. Het liveblog vind je hier