Transportradio Onderweg ook via Radio Waddenzee

radioVanaf 1 september zal het radioprogramma Transportradio Onderweg LIVE ook te horen zijn via de regionale commerciĆ«le radiozender Radio Waddenzee.  Dit heeft presentator Bob van Beeten van Transportradio Onderweg bevestigd tegenover MediaMagazine.nl.

Transportradio Onderweg verzorgt 24 uur per dag radio-uitzendingen voor de Nederlandse transportsector en maakt specifieke programma’s voor Nederlandse vrachtwagenchauffeurs. Het programma Transportradio Onderweg LIVE is elke werkdag te horen tussen 10-12 uur met Bob van Beeten. Momenteel is dit programma al te horen via de kortegolf in Europa (6095 kHz) op maandag, woensdag en vrijdag en elke werkdag via Internet. Vanaf 1 september zal dit programma als onderdeel van de programmering van Radio Waddenzee ook elke werkdag te horen zijn via de middengolffrequentie 1602 kHz van Radio Waddenzee.

“Beide omroepen verheugen zich op dit mooie samenwerkingsverband in het radiolandschap”, aldus Bob van Beeten tegenover MediaMagazine.nl. Transportradio Onderweg wordt in de lucht gehouden door het bedrijfsleven en donateurs van Stichting Steun Onderweg. Deze stichting is in 2011 opgericht om het chauffeursprogramma op eigen kracht voort te kunnen blijven zetten.