Transportradio Onderweg ook via Radio Waddenzee

radioPer vandaag zal het radioprogramma Transportradio Onderweg LIVE ook te horen zijn via de regionale commerciële radiozender Radio Waddenzee. 

Transportradio Onderweg verzorgt 24 uur per dag radio-uitzendingen voor de Nederlandse transportsector en maakt specifieke programma’s voor Nederlandse vrachtwagenchauffeurs. Het programma Transportradio Onderweg LIVE is elke werkdag te horen tussen 10-12 uur met Bob van Beeten. Momenteel is dit programma al te horen via de kortegolf in Europa (6095 kHz) op maandag, woensdag en vrijdag en elke werkdag via Internet. Vanaf 1 september zal dit programma als onderdeel van de programmering van Radio Waddenzee ook elke werkdag te horen zijn via de middengolffrequentie 1602 kHz van Radio Waddenzee.

“Beide omroepen verheugen zich op dit mooie samenwerkingsverband in het radiolandschap”, aldus Bob van Beeten tegenover MediaMagazine.nl. Transportradio Onderweg wordt in de lucht gehouden door het bedrijfsleven en donateurs van Stichting Steun Onderweg. Deze stichting is in 2011 opgericht om het chauffeursprogramma op eigen kracht voort te kunnen blijven zetten.

Radio Waddenzee zendt met ingang van vandaag weer uit via de middengolf-zender op het land. De afgelopen weken zond de commerciële radiozender uit vanuit een zendschip in de Waddenzee.