TT Assen live en uitgebreid op Eurosport

Sportzender Eurosport pakt flink uit tijdens de motorraces TT Assen. De 85ste Dutch TT is vanaf vandaag tot en met zaterdag live en uitgebreid te volgen bij Eurosport. Ook langs de baan is Eurosport volop aanwezig: in ‘Club Eurosport’ – onder de hoofdtribune – kunnen de fans virtueel het TT circuit rijden en staan green screen foto units.

Zoals het hele seizoen al, gaat de Eurosport crew (met onder meer presentatrice Samantha van Wijk en commentatoren Diederick de Vries en Patrick van den Goorbergh) hard aan de slag om, live vanaf locatie, alles wat er speelt op en rondom het circuit te belichten.

Trainingen, kwalificaties en races live

Natuurlijk staat daarbij het sportieve aspect voorop en zijn dus wederom alle trainingen, kwalificaties en races rechtstreeks te zien op Eurosport. Maar ook de verdieping wordt gezocht, met veel reportages, interviews en items behind the scenes. Aan het woord komen daarbij onder meer oud-coureurs, talenten van nu en andere prominenten uit de race-scene.

Ook het technische aspect krijgt uiteraard de aandacht die het verdient. Met Eurosport’s expert en co-commentator Patrick van den Goorbergh worden, live vanuit de pit lane, het circuit en de laatste technische ontwikkelingen rondom de motoren geanalyseerd. Ook de Nederlanders en Belgen actief binnen de teams komen hierover aan het woord.

Club Eurosport: greens screens, gaming en live TV

Voor de TT-bezoekers op zaterdag bouwt Eurosport onder de hoofdtribune ‘Club Eurosport’. MotoGP fans kunnen zich daar – alleen of met makkers – voor green screens laten fotograferen en de foto’s direct met vrienden delen via social media. Ook kunnen zij er, in strijd om mooie prijzen, virtueel het TT circuit rijden, met de game MotoGP15 op PlayStation units.

MotoGP online op de Eurosport Player

Het volledige MotoGP seizoen is ook online te bekijken, met de Eurosport Player. Met tot 8 bonuskanalen ervaren abonnees de actie vanuit elk perspectief op PC, Mac, mobiel, tablet, Xbox of connected TV. Vier on board camera’s, een ononderbroken live feed, een helicopterfeed, een timing kanaal met onder meer tussentijden en topsnelheden én een live tracking kanaal.

Donderdag 25 juni
08:45 Moto3 Vrije training
09:45 MotoGP Vrije training
10:45 Moto2 Vrije training
13:00 Moto3 Vrije training
14:00 MotoGP Vrije training
15:00 Moto2 Vrije training

Vrijdag 26 juni
08:45 Moto3 Vrije training
09:30 MotoGP Vrije training
10:30 Moto2 Vrije training
12:30 Moto3 Kwalificatie
13:30 MotoGP Kwalificatie
15:00 Moto2 Kwalificatie

Zaterdag 27 juni
08:30 Warming Up
10:45 Moto3 GRAND PRIX
12:00 Moto2 GRAND PRIX
13:30 MotoGP GRAND PRIX