TT Assen live te volgen op radio, televisie en Internet

Zondag vindt op het TT-circuit in Assen de TT Assen plaats. De motorraces in de diverse Moto-klassen zijn live te volgen op radio en televisie.

Er worden zondag, 1 juli, diverse motorraces afgewerkt in Assen. De Moto3 bijt om 11.00 uur het spits af, om 12.20 uur gevolgd door de Moto2 en om 14.00 uur is het de beurt aan de MotoGP.

NOS

De NOS is zondag live aanwezig bij de diverse races op het circuit in Assen. De grote zondagse uitzending van NOS Studio Sport komt grotendeels vanuit Assen, met een rechtstreeks verslag van de Moto3, de MotoGP en de Moto2.

Presentator Jeroen Stomphorst krijgt tijdens de races deskundige ondersteuning van de oud-coureurs Barry Veneman en Jurgen van de Goorbergh. Het commentaar bij de beelden is in de vertrouwde handen van Hans van Loozenoord. Timmerman.

Eurosport

Ook sportzender Eurosport is zondag aanwezig in Assen. De uitzending op de sportzender Eurosport 1 begint al om 9 uur met de vrije trainingen. Natuurlijk worden ook alle races live uitgezonden door de sportzender op Eurosport 1 en de Eurosport Player.

NPO Radio 1

Ook NPO Radio 1 biedt ruim baan aan de TT: Sebastiaan Timmerman doet live verslag in NOS Langs de Lijn. NPO Radio 1 is te ontvangen via FM, DAB+, alle digitale radiopakketten en wereldwijd via Internet.

RTV Drenthe

De regionale omroep RTV Drenthe is het hele weekend aanwezig in Assen met uitzendingen ronden de TT. Zondag 1 juli zendt Radio Drenthe vanaf 07.00 uur uit. Vanaf 08.40 uur schakelt de radiozender over naar het circuit waar de warming-uprondjes worden verreden. Niels Dijkhuizen en Jaap Hoogeveen praten u bij over de laatste ontwikkelingen en pitreporter Stijn Steenhuis gaat op zoek naar het laatste nieuws.