Tukker FM neemt deel frequenties Radio Continu over

Tukker FM gaat haar verzorgingsgebied per 1 juni aanstaande uitbreiden. Vanaf die datum neemt de radiozender een deel van de frequenties van Radio Continu over.

“Veel verzoekjes”

Mede door alle verzoekjes en berichten naar onze Tukker FM redactie hebben we gemeend iets voor jullie te moeten doen. Vandaar zijn we erg blij om jullie mede te kunnen delen dat we vanaf 1 juni 2022 gaan uitzenden op een aantal FM frequenties van Radio Continu. Hierdoor geven we gehoor aan jullie wensen en aan de populariteit van Tukker FM“, aldus de radiozender in een persbericht.

Uitbreiding

Tukker FM is vanaf 1 juni naast haar huidige verzorgingsgebied in Twente en Groningen dan ook via de FM te beluisteren in de Achterhoek, Friesland, Noord Holland als wel in Midden Nederland. Ook zal Tukker FM bijna in geheel Nederland zijn te beluisteren via DAB+

Radio Continu

Radio Continu blijft uitzenden in Friesland, Groningen, Drenthe en Overijssel op DAB+ en middels FM in Groningen en Drenthe, ook via de kabel en alle andere digitale kanalen van de diverse aanbieders en uiteraard online. “Radio Continu wil terug naar de basis ofwel de kern van haar gebied, het gebied waar het ooit 20 jaar geleden allemaal is begonnen.“, aldus het persbericht.

Afbeelding: