Sparta Stadion - Het Kasteel

Tweede ronde KNVB Beker live op radio en televisie

Deze week wordt de tweede ronde in de KNVB Beker gespeeld. Diverse wedstrijden uit deze tweede ronde zijn live te volgen via radio en/of televisie.

Tweede Ronde

In deze tweede ronde van de KNVB Beker staan er 16 wedstrijden op het programma waaronder FC Twente – FC Eindhoven, N.E.C. – Achilles ‘29, Willem II – sc Heerenveen, Feyenoord – AVV Swift, asv De Dijk – Ajax, FC Volendam – PSV en Almere City FC – AZ. Een aantal wedstrijden zal live te volgen zijn via de radio en/of televisie.

FOX Sports

Sportzender FOX Sports bezit de live rechten voor het uitzenden van de wedstrijden uit de KNVB Beker. De televisiezender kan echter niet alle wedstrijden uitzenden. Er is contractueel vastgelegd dat FOX Sports per bekerronde maximaal zes wedstrijden live mag uitzenden, evenredig verdeeld over de drie speeldagen. Hierdoor zal de sportzender vanavond, dinsdag 24 oktober, N.E.C. – Achilles ‘29 (18.30 uur) en FC Twente – FC Eindhoven (20.45 uur) live uitzenden.

Woensdag staan bij FOX Sports de wedstrijden ASV De Dijk – Ajax (18.30 uur) en Feyenoord – Swift (20.45 uur) op het programma. Donderdag 26 oktober zendt FOX Sports FC Volendam – PSV (18.30 uur) en Almere City FC – AZ (20.45 uur) live uit.

Veronica

Veronica brengt op televisie de komende drie dagen elke avond rond 22.30 uur samenvattingen van de gespeelde wedstrijden. Op donderdag 26 oktober is tevens de loting voor de komende speelronde te zien bij de televisiezender.

NPO Radio 1

Diverse bekerwedstrijden zijn ook live te volgen op de radio bij NPO Radio 1 in het radioprogramma Langs de Lijn en Omstreken van de NOS en EO. NPO Radio 1 is te ontvangen via FM, DAB+, alle (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet.

Regionale radiozenders

Naast de landelijke radiozenders doen ook diverse regionale radiozenders verslag van de bekerwedstrijden. Zo hebben onder andere NH en Radio Rijnmond extra sportuitzendingen gepland om de clubs uit de regio te volgen. Ook een aantal lokale omroepen hebben extra sportprogramma’s geprogrammeerd om de lokale clubs in de beker te volgen.