Tweede Ronde KNVB Beker live op radio en televisie

De komende drie dagen wordt de tweede ronde in de strijd om de KNVB Beker gespeeld. De wedstrijden zijn te volgen via radio en televisie.

KNVB Beker

De KNVB Beker bestaat uit zeven speelronden met een knock out-systeem. De winnaars van de wedstrijden van de eerste ronde mogen dus deelname aan de tweede ronde van het bekertoernooi. Interessante wedstrijden zijn onder andere ADO Den Haag – Telstar (dinsdag), Sparta Rotterdam – PSV (dinsdag), Kozakken Boys – Ajax (woensdag), FC Utrecht – FC Groningen (woensdag), Feyenoord – Excelsior (woensdag) en FC Eindhoven – SC Heerenveen (donderdag).

FOX Sports

FOX Sports zendt diverse wedstrijden uit de tweede ronde van de KNVB Beker live uit. Op zowel dinsdag, woensdag als donderdag is vanaf 18.00 uur het programma ‘Studio KNVB Beker’ te zien op de betaalzender. Vanavond, dinsdag 25 oktober, worden de wedstrijden VVSB- VV Katwijk en Sparta Rotterdam – PSV live in beeld gebracht.

Na afloop zijn er samenvattingen te zien van alle andere wedstrijden. Op woensdag brengt de sportzender Kozakken Boys – Ajax en Feyenoord – Excelsior live in beeld. Donderdag zijn de wedstrijden PEC Zwolle – VVV Venlo en FC Eindhoven – sc Heerenveen live te zien bij FOX Sports.

Veronica

Veronica brengt op televisie de komende drie dagen elke avond rond 23.00 uur samenvattingen van de gespeelde wedstrijden. De presentatie van dit programma is in handen van Wytse van der Goot. Op donderdag 27 oktober is tevens de loting voor de komende speelronde te zien bij de televisiezender.

NPO Radio 1

De bekerwedstrijden zijn ook live te volgen op de radio bij NPO Radio 1 in het radioprogramma Langs de Lijn en Omstreken van de NOS en EO. Op dinsdag is de wedstrijd Sparta Rotterdam – PSV live te volgen met het commentaar van Andy Houtkamp.

Op woensdag doet de radiozender al vanaf 18.30 uur verslag van diverse wedstrijden met onder andere Kozakken Boys-Ajax (Verslag: Ragnar Niemeijer), AZ-FC Emmen (Verslag: Andy Houtkamp), Vitesse-RKC (Verslag: Richard van der Made), FC Utrecht-FC Groningen (Verslag: Frank Wielaard) en Feyenoord-Excelsior (Verslag: Arman Avsaroglu).

Donderdag is er op Radio 1 verslag te horen van de wedstrijd FC Eindhoven-SV Heerenveen (Frank Wielaard). NPO Radio 1 is te ontvangen via FM, DAB+, alle (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet.

Regionale radiozenders

Naast de landelijke radiozenders doen ook diverse regionale radiozenders verslag van de bekerwedstrijden. Zo hebben onder andere NH, Radio Rijnmond en Radio West extra sportuitzendingen gepland om de clubs uit de regio te volgen. Livestreams van de diverse regionale radiozenders vind je hier. Ook een aantal lokale omroepen hebben extra sportprogramma’s geprogrammeerd om de lokale clubs in de beker te volgen.

Tweets:

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.