Tweede seizoen van serie ‘Zwarte Tulp’ van start op RTL 4

Vanavond, woensdag 4 januari, start RTL 4 met het uitzenden van het tweede seizoen van de serie ‘Zwarte Tulp’. De eerste aflevering van het nieuwe seizoen is om 21.30 uur te zien op de televisiezender RTL 4.

Primeur voor Videoland

Zwarte Tulp is een Nederlandse dramaserie over twee familiebedrijven die proberen een zwarte tulp te kweken. De serie is speciaal gemaakt voor het on demand-platform Videoland gemaakt, seizoen twee ging aldaar in mei 2016 in première. De serie geldt als één van de best bekeken series van het jaar op het videoplatform. Het eerste seizoen van ‘Zwarte Tulp’ bij RTL 4 is daarnaast nog eens door bijna 1,5 miljoen kijkers gevolgd.

Seizoen 2

In het tweede seizoen lijkt de vloek van de zwarte lijkt voorbij. De families hebben de ruzies bijgelegd en lijken weer door één deur te kunnen. Niets is echter minder waar. Jisanne, gespeeld door Puck van Stijn, krijgt last van heftige paranormale nachtmerries. Ze weet zich geen raad met haar enge dromen en gaat op zoek naar hulp, maar niemand lijkt haar dromen écht serieus te nemen.

Nieuwe personages

Naast nieuwkomer Derek de Lint vullen Nasrdin Dchar en Hadewych Minis de cast aan in seizoen twee. Nasrdin kruipt in de huid van Samuel, de grote jeugdliefde van Emma en vader van Jisanne. Met zijn nieuwe vrouw Jolanda, gespeeld door Hadewych, keert hij terug naar Nederland om zijn dochter weer te zien.

Het tweede seizoen, dat net als het eerste seizoen 12 aflevering kent, start vanavond om 21.30 uur op RTL 4.

Trailer:

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.