UEFA Supercup: Real Madrid-Manchester United live op radio en televisie

Vanavond wordt de wedstrijd om de UEFA Supercup gespeeld tussen Real Madrid en Manchester United. De wedstrijd is live te volgen op radio en televisie.

Supercup

De UEFA Super Cup is de jaarlijkse door de UEFA georganiseerde voetbalwedstrijd tussen de winnaars van de UEFA Champions League en de UEFA Europa League. Vorig jaar werd de prijs gewonnen door Real Madrid. De club uit Madrid mag, als winnaar van de Champions League vanavond weer proberen om de Supercup binnen te halen.

Tegenstander is Manchester United dat ten kosten van Ajax de Europa League won vorig seizoen. De wedstrijd wordt vanavond gespeeld in de Philip II Arena in Skopje (Macedonië). De aftrap is om 20.45 uur.

Veronica

De wedstrijd tussen Real Madrid-Manchester United is vanavond live te zien op Veronica. De voorbeschouwing begint om 20.00 uur en de wedstrijd zelf om 20.45 uur. Na afloop is er een uitgebreide nabeschouwing op de televisiezender. De wedstrijd wordt ook live uitgezonden via NUsport.nl

Ziggo Sport Totaal

De wedstrijd om de UEFA Supercup 2017 is ook live te volgen via de betaalzender Ziggo Sport Totaal. Ziggo Sport Totaal heeft de rechten voor de Champions Leagues en zendt vrijwel alle wedstrijden live uit van de groepfasen en de daarop volgende finaleronden. De wedstrijd is te zien via Ziggo Sport Select en Ziggo Sport Voetbal.

NPO Radio 1

Via de radio is de wedstrijd live te volgen in het programma Langs de Lijn en omstreken op NPO Radio 1. Het verslag is in handen van Arman Avsaroglu. NPO Radio 1 is te ontvangen via FM, DAB+, alle (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet.