Uitbreiding digitale tv-aanbod bij Delta Digitale TV

Televisie-aanbieder Delta breidt het aanbod van televisiekanalen via haar digitale televisiedienst vanaf 21 juni uit.

RTL Z

Kabelaar Delta, actief in de provincie Zeeland, voegt per 21 juni een groot aantal televisiezenders toe. Aan het Standaardpakket, beschikbaar voor alle digitale TV-kijkers van de kabelaar, worden RTL Z (HD) op kanaal 18, BBC First (HD) op kanaal 20 en Disney Channel (kanaal 21) toegevoegd.

Pluspakket

Ook het zogenaamde Pluspakket van de kabelaar wordt per 21 juni uitbreid. De zenders RTL Crime (kanaal 314), RTL Telekids (kanaal 258), Disney XD (kanaal 262) en Disney Junior (kanaal 261). Het pluspakket is beschikbaar voor 10,50 euro per maand bovenop het tarief voor het digitale standaardpakket.

RTL Z ook via TV-app

RTL Z komt ook beschikbaar in de DELTA TV-app, voor tv kijken via tablet en smartphone, en website voor laptop en PC. Delta is één van de laatste grote aanbieders in Nederland die de nieuwszender van RTL Nederland nog niet doorgaf. Daar komt met de doorgifte bij kabelaar Delta nu verandering in.

Verhuizing SBS9

De zender SBS9 is sinds 31 mei te ontvangen via kanaal 19 bij de kabelaar uit Zeeland. Eerst was deze zender te bekijken via kanaal 25, maar daar komt nu verandering in.
SBS9 is te ontvangen via kanaal 19 als onderdeel van het Standaardpakket.

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.