Uitgebreid aandacht voor Roland Garros bij Eurosport en NOS

Sportzenders Eurosport 1 en Eurosport 2 doen tot en met zondag 5 juni uitgebreid verslag van het tennistoernooi Roland Garros in Parijs. Ook de NOS is van de partij.

Nederlanders

In Parijs zullen ook een aantal Nederlanders op de baan verschijnen. Robin Haase en Igor Sijsling komen vandaag op de openingsdag meteen in actie. Sijsling begint om 11.00 uur op baan 17 tegen de Roemeen Adrian Ungur. Haase treft de Amerikaan Jack Sock in de tweede partij op baan 2. Thiemo de Bakker en de in vorm verkerende Kiki Bertens zijn de andere Nederlandse deelnemers in Parijs.

Eurosport

Eurosport zet naast zijn lineaire sportzenders Eurosport 1 en Eurosport 2 ook de Eurosport Player in om het Tweede Grand Slam van het jaar in beeld te brengen. Niet alleen de wedstrijden van de individuele mannen en vrouwen komen aan bod bij de sportzender, ook de dubbels – mannen, vrouwen en gemengd – worden in beeld gebracht bij de sportzender. Deels vanaf locatie voorzien Mariëtte Pakker, Kristie Boogert, Abe Kuijl, Marc de Hous, Carlo Wilmots en Robbert Reimering de wedstrijden van commentaar.

Analyses

De sportzender zet een heel team van experts in om de wedstrijden te analyseren. Met de analyses van McEnroe, Evert, Nastase en Wilander, de gebruikelijke live wedstrijdverslaggeving en talkshows – waaronder het dagelijkse, door Mats Wilander gepresenteerde, Game, Set & Mats, waarin overigens John McEnroe dit jaar zijn rentree maakt als ‘The Commissioner’ (de toezichthouder, red.) – komt de tennisliefhebber uitgebreid aan bod bij de sportzender.

NOS

Ook de NOS doet uitgebreid verslag van het tennistoernooi in Parijs. Tijdens de eerste week van Roland Garros begint de uitzending dagelijks om 11.00 uur op NPO 1 en die duurt tot 17.50 uur. Als er dan nog een partij bezig is, kan die worden afgekeken op NOS.nl.

NPO Radio 1

Gedurende de dag zijn er flitsen op NPO Radio 1 met de belangrijkste ontwikkelingen vanuit Parijs. In Langs De Lijn En Omstreken laten commentatoren Marcella Mesker, Jan Roelfs en Mark Brasser ’s avonds hun licht schijnen over de laatste ontwikkelingen.

 

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.