‘Uitzwaaiwedstrijd’ Nederland – Wales live bij SBS6

voetbalDe laatste oefenwedstrijd van het Nederlands Elftal voordat het team onder leiding van Louis van Gaal afreist naar BraziliĆ« voor het WK voetbal is live te volgen via SBS6 en Radio 1.  Tegenstander in deze zogenaamde ‘uitzwaaiwedstrijd’ in een uitverkochte Amsterdam ArenA is Wales. De uitzending op SBS6 begint om 19.50 uur en 20.30 uur gaat de wedstrijd van start.

In de studio ontvangt presentator Jan Joost van Gangelen de analisten Ruud Gullit en Ronald de Boer. De commentaar bij de wedstrijd is in handen van Leo Oldenburger. Hans Kraay jr. verzorgt de interviews met bondscoach Louis van Gaal en Oranje-spelers rond het veld. De wedstrijd Nederland – Wales is in heel Nederland ook via internet via de website van SBS6 te bekijken.

De publieke radiozender Radio 1 doet op de radio integraal verslag van de voetbalwedstrijd in het radioprogramma NOS Langs de Lijn. Het radioverslag bij de wedstrijd is in handen vna Jack van Gelder en Ronald van der Geer. De analyses in de studio worden verzorgd door Marc van Hintum. Radio 1 is te ontvangen via FM, DAB+, kabel, diverse digitale pakketten en via Internet.