‘Vakantiekrachten’ vervangen Wouter van der Goes op NPO Radio 2

DJ Wouter van der Goes is op vakantie de komende weken en zijn programma op NPO Radio 2 wordt overgenomen door ‘vakantiekrachten’. 

Vakantiekrachten

‘Vakantiekrachten’ Jan Kooijman, Bridget Maasland, Eddy Zoëy en Roel van Velzen vervangen van 25 juli tot en met 19 augustus NPO Radio 2 dj Wouter van der Goes. De invallers nemen ieder een week voor hun rekening en zijn elke werkdag tussen 16.00 en 18.00 uur te horen op NPO Radio 2 tijdens Wout2day (KRO-NCRV).

“Fantastische invallers”

Wouter van der Goes: ‘We gaan in de zomer vol gas door met vier fantastische invallers! Ik ben ontzettend blij en trots dat deze bijzondere tv-makers en artiesten mij willen vervangen. Jan, Bridget, Eddy en Roel weten wat mijn luisteraars willen horen.’

Radiomaken voor aantal nieuw

Voor Eddy Zoëy en Bridget Maasland is radio maken bekend terrein; zij maakten eerder al radioprogramma’s bij Radio 2 en 3FM. Roel van Velzen: ‘Goede radio maken is veel moeilijker dan het lijkt. Maar samen met Wouters redactie durf ik het wel aan. Een hele toffe uitdaging om het nu eens van de andere kant te beleven; ik heb er veel zin in!’

Jan is te horen van t/m 29 juli, Bridget van 1 t/m 5 augustus, Eddy van 8 t/m 12 augustus en Roel neemt de laatste week van 15 t/m 19 augustus voor zijn rekening. Wout2Day is elke werkdag te horen op NPO Radio 2.

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.