Van Hanegem analist bij Omroep West

rtvwestOud-voetballer Willem van Hanegem zal dit seizoen geregeld te horen en te zien zijn bij Omroep West. Dit bericht de regionale omroep op zijn website.

 

‘De Kromme’ gaat in de sportuitzendingen van Radio en TV West een aantal wedstrijden van ADO Den Haag analyseren.

Van Hanegem zal ook in Radio West Sport op zaterdagmiddag geregeld zijn mening  geven over alles wat speelt in het betaald voetbal.  Naast Willem van Hanegem zijn er dit voetbalseizoen meer prominente analisten bij Omroep West. Ook Aad de Mos, Martin van Vianen, Geert den Ouden en Danny Buijs geven dit seizoen hun visie op de wedstrijden van ADO Den Haag.

Onno Hansum verschijnt ook nieuw in de uitzendingen van Radio West Sport. Hansum (50) is de vaste presentator van het zaterdag sportprogramma dat traditioneel in het teken staat van de strijd in De Topklasse. Daarnaast uiteraard ook veel vooruitblikken op de duels van ADO Den Haag, reportages van sportevenementen en spraakmakende gesprekken met topsporters.

Van Hanegem is aanstaande vrijdagavond, 23 augustus, te zien in TV West Sport. In de ADO-special gaat hij dan uitgebreid in op de 65ste verjaardag van zijn vroegere ploeggenoot, assistent-trainer en vriend, Lex Schoenmaker. Het hele interview met Willem van Hanegem, waarin hij onder andere ook spreekt over het huidige ADO Den Haag, is te zien op omroepwest.nl.