Vanavond einde ‘Two and a Half Men’ bij Veronica

Vanavond is het slot van de populaire sitcom ‘Two and a Half Men’ te zien bij Veronica. De laatste afleveringen zitten vol onverwachte wendingen, gastrollen en oude bekenden. In de Verenigde Staten is de laatste aflevering uitgezonden op 19 februari 2015.

Einde

De sitcom ‘Two and a Half Men’ stopt definitief na 12 seizoenen en 262 afleveringen. De sitcom begon in de Verenigde Staten in 2003, in maart 2005 startte Veronica met de sitcom. Net als in de Verenigde States werd de serie ook in ons land een succes en groeide uit tot een vaste waarde van Veronica. De hoofdrollen werden gedurende het eerste tot en met het achtste seizoen vertolkt door Charlie Sheen, Jon Cryer en Angus T. Jones. Van 2013 tot 2015 bestond de hoofdcast uit Cryer en Ashton Kutcher.

Populair

De sitcom scoorde vorig seizoen maar liefst 7,8% marktaandeel in de doelgroep 20-34 jaar in Nederland, aldus SBS Nederland in een persbericht. “Deze cijfers hebben zich doorgezet in het huidige seizoen: 7,6% (excl. laatste 3 afleveringen) in diezelfde doelgroep.”,aldus SBS. Ook is uit Nederlands onderzoek van InSites Consulting gebleken dat de sitcom, samen met The Big Bang Theory, wordt gezien als meest humoristische programma op de Nederlandse televisie (van de 84 programma’s die in het onderzoek zijn meegenomen). Two and a Half Men is een productie van Chuck Lorre die ook verantwoordelijk is voor de comedy’s The Big Bang Theory en Mom, beide te zien bij Veronica.

Laatse afleveringen

In de laatste afleveringen speelt Arnold Schwarzenegger een politieagent en zijn Christian Slater en John Stamos te zien als zichzelf. Angus T. Jones duikt weer op als zoon Jake en vele vrouwen uit het verleden van de mannen passeren de revue. De laatste drie afleveringen zijn vanavond vanaf 20.10 uur te zien bij Veronica.

‘Best of’-compilatie Seizoen 8 Two and a Half Men:

https://www.youtube.com/watch?v=OkykXOhytwo