videoland

Veel nieuwe films en series bij Videoland in november

De streamingdienst Videoland van RTL breidt haar aanbod in november uit met diverse nieuwe series en films.

Soof

Vanaf 29 november is het tweede seizoen van de serie Soof te zien. In de nieuwe serie is onder andere een rol weggelegd voor de acteur Robert de Hoog. De Hoog was eerder al te zien in de Videoland-serie Mocro Maffia. Het is al weer het tweede seizoen van ‘Soof de serie’ waar het verhaal van de film Soof verder gaat.

Series

Naast het tweede seizoen van ‘Soof de serie’ wordt het aanbod van series uitgebreid met Rechercheur Ria, Zie me graag, Criminal Minds: Beyond Borders (twee seizoenen) en Criminal Minds: Suspect Behavior (één seizoen).

The Good Doctor

Vanaf zondag 11 november is er elke zondag een nieuwe aflevering te zien van het tweede seizoen The Good Doctor op Videoland. Vanaf 11 november zijn de eerste twee afleveringen te bekijken. Vervolgens komt wekelijks op zondag een nieuwe aflevering online.

Films

Het filmaanbod van de streamingdienst van RTL wordt in november uitgebreid met onder andere de films Girl with the Dragon Tattoo, The Heartbreak Kid, Flashdance, The Shawshank Redemption, The General’s Daughter, The Running Man en Deep Impact.

Een volledig overzicht van het nieuwe aanbod Videoland vind je hier.

Video: