Veertiende editie van de House Top 1000 van start

Vandaag, vrijdag 7 april, om 10.00 uur gaat de 14e editie van de House Top 1000 van start. De lijst met de 1000 beste housenummers is tot en met Tweede Paasdag te beluisteren. Op maandag om 21:00 uur wordt de aanvoerder van de lijst uitgezonden. De lijst is te beluisteren via onder andere Wild FM en Deep.Radio.

Eerbetoon

De house lijst is een uniek eerbetoon aan de muziekstroming die niet alleen de grootste muzikale revolutie teweeg heeft gebracht sinds de rock ‘n roll, maar voor velen een way of life is.” aldus Bas Emons, directeur van Wild FM. Ook tijdens deze editie zullen tal van bekende house DJ’s weer een paar uur de uitzending voor hun rekening nemen.

Stemmen

De lijst is samengesteld door de echte houseliefhebbers want de afgelopen week kon er gestemd worden op de 1000 beste house platen allertijden.

Luisteren

De lijst wordt uitgezonden door Wild FM en Deep.radio. Wild FM is te beluisteren in Noord-Holland en Flevoland via de FM en DAB+ en wereldwijd via Internet.  Deep.Radio is te beluisteren via Internet. De lijst wordt ook uitgezonden via Sun FM Beachradio. De House Top 1000 is ook te volgen via Youtube.

Meer informatie via de website van de House Top 1000.

Video: