Vernieuwde website NPO Radio 1 biedt meer podcasts

De vernieuwde website van de publieke radiozender NPO Radio 1 biedt meer podcasts. Ook de app van de nieuwszender heeft een update gekregen.

Update

Zowel de NPO Radio 1 website als de app hebben een update gekregen, waardoor het mogelijk is om te abonneren op radioshows, uitzendingen en fragmenten offline terug te luisteren en afspeellijsten samen te stellen.

“Meer behoefte”

“Er is steeds meer behoefte aan luisteren on demand, daarin komen wij de luisteraar nu tegemoet”, vertelt sitemanager van NPO Radio 1 Michel Boerman. “Live radio luisteren blijft populair, maar tegelijk is er ook behoefte aan podcasts, online luisteren en uitgesteld luisteren”, merkt Boerman.

Inspelen op ontwikkeling

Op deze ontwikkelingen speelt NPO Radio 1 nu in met de vernieuwde website en app. Dankzij de abonneerknop hoeven luisteraars nooit meer een uitzending van hun favoriete radioprogramma te missen. Daarbij zijn alle uitzendingen en fragmenten offline te beluisteren en kunnen luisteraars hun eigen afspeellijsten samenstellen.

Centrale plek op website

Daarnaast krijgen podcasts een meer centrale plek op de site. Series als Looking for Hillary en Looking for Victory (BNNVARA), Het leven, een gebruiksaanwijzing (VPRO) en Het beste uit Het Oog (NOS) zijn nu gemakkelijk te volgen.

Kijk voor meer informatie op nporadio1.nl

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.