Veronica Inside met Wilfred Genee van start op Radio Veronica

Vandaag, maandag 7 januari, is de eerste officiële uitzending van Veronica Inside te horen op Radio Veronica. Het programma wordt gepresenteerd door Wilfred Genee. Het programma is elke maandag tot en met donderdag te horen tussen 16-18 uur.

Actualiteit van de dag

In Veronica Inside wordt de actualiteit van de dag besproken en het laatste sportnieuws doorgenomen. “De luisteraar wordt getrakteerd op spraakmakende radio; journalistieke onderwerpen, een tijdloze playlist van de beste muziek ooit gemaakt, humor én verrassende items. Zo gaat Wilfred wekelijks in duet met een bekende Nederlandstalige artiest om de actualiteit te bezingen.”, aldus Talpa Radio in een persbericht.

Sidekicks

Naast Wilfred Genee zullen ook Rick Romijn en Niels van Baarlen te horen zijn in het radioprogramma als sidekicks. Romijn en van Baarlen zijn afkomstig van Radio 538 waar zij sidekick waren bij het onlangs gestopte ochtendprogramma ‘Evers Staat Op’. Ook nieuwslezeres Celine Huijsmans schuift aan bij het nieuwe middagprogramma om de mannen bij te praten over het laatste nieuws.

“Uitdaging”

Wilfred Genee: “Het tv-programma Veronica Inside met Johan Derksen en René van der Gijp heeft zich ontwikkeld tot een zeer eigenzinnig en uitgesproken format. Het is nu de uitdaging om het programma met Niels, Rick en Celine ook op de radio een heel eigen geluid te geven. Natuurlijk zullen Johan en René regelmatig te horen zijn in de show, net als het Nederlandse lied, mijn guilty pleasure. We willen radio maken vanuit oprechte verbazing en passie, met de knipoog die past bij Veronica Inside.

Programmering

Met de start van Veronica Inside op de radiozender gaat ook de nieuwe programmering in op de radiozender. Deze nieuwe programmering is te vinden op de website van de radiozender.

Luisteren

Radio Veronica is landelijk te beluisteren via FM en/of DAB+, alle (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet.

Sociale media: