Veronica’s Wave Radio komt met gepresenteerde programma’s

Wave Radio, een online radiozender van Radio Veronica, start met ingang van vandaag , maandag 1 augustus, met het brengen van gepresenteerde programma’s.

Tessa Mol

DJ Tessa Mol is elke werkdag te horen tussen 10 en 12 uur op de online radiozender. “Tessa praat je bij over de nieuwste muziek en het verhaal achter jouw favoriete band. Ook hoor je livemuziek en wordt er vooruit geblikt op de aankomende festivals en concerten. Kortom: een flinke dosis muziekliefde om je dag goed mee te beginnen”, aldus de radiozender op haar website.

Marc Berg

Ook in de avond is er een gepresenteerd programma te horen. Van maandag tot en met donderdag is Marc Berg te horen op de radiozender tussen 19 en 20 uur. “Gelijk na 19 uur opent hij de avond met de Dag Top 3, met drie platen die bij één onderwerp horen.”, aldus het persbericht. Over het onderwerp kan gestemd worden via Twitter en Facebook. Daarnaast is er in het programma van Marc aandacht voor nieuwe muziek en bands, met onder andere de nieuwste talentvolle bands uit Breakthru.

Wave Radio

Wave Radio is op 22 januari jongstleden gestart met haar uitzendingen via Internet. Op dit online radiostation is 24 uur per dag, 7 dagen per week non-stop, de  nieuwste pop-, rock- en alternatieve muziek te horen. Naast bands en artiesten die op het punt van doorbreken staan, zijn ook bekende namen als Pearl Jam, Radiohead, Kings Of Leon en Muse veel te horen. Onder andere oud Kink FM-medewerker Jantien van Tol is betrokken bij de radiozender. Wave Radio is te beluisteren via de website waveradio.nl en via deze website.

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.