PSV en Feyenoord in Europa League live op tv en radio

voetbalPSV en Feyenoord spelen op vanavond in de laatste ronde van de groepsfase in de Europa League. De wedstrijden van beide clubs zijn live te volgen bij RTL 7, NPO Radio 1 en Radio Rijnmond.  PSV trapt om 19.00 uur in eigen stadion af tegen Dinamo Moskou. Sierd de Vos verzorgt het commentaar bij PSV. Pim Overbeeke is in Eindhoven aanwezig voor de interviews.

Feyenoord treedt om 21.00 uur aan tegen Standard Luik. De Rotterdammers hebben nog een belangrijke laatste wedstrijd te spelen. Bij winst is Feyenoord groepswinnaar en dat geeft recht op een geplaatste status. Een geplaatste status is van belang voor de loting voor de knock-out fase, die plaatsvindt op 15 december om 13.00 uur in Nyon, Zwitserland. Het commentaar bij de wedstrijd komt van Leo Driessen. Marcel Maijer is ter plekke voor interviews.

In de studio zijn Wilfred Genee, Johan Derksen en Wim Kieft aanwezig. Om 23.15 wordt de Europa League-avond afgesloten met samenvattingen van de overige gespeelde wedstrijden. Borussia Mönchengladbach, Tottenham Hotspur, Dinamo Moskou, Napoli, Internationale en Everton zijn onder andere te zien. De wedstrijden zijn ook live te zien via Internet.

Radio 1 en Radio Rijnmond
Ook NPO Radio 1 en de regionale omroep Radio Rijnmond staan vanavond in het teken van de Europa League wedstrijden van Feyenoord en PSV. Op NPO Radio 1 is vanaf 19 uur NOS Langs de Lijn te horen met als centrale presentator Robbert Meeder. NPO Radio 1 is te ontvangen via FM, DAB+ en wereldwijd via Internet. Radio Rijnmond zendt de wedstrijd  van Feyenoord live uit. De uitzending van Radio Rijnmond Sport begint om 18.00 uur. Radio Rijnmond is te ontvangen in een groot gedeelte van Zuid-Holland via 93.4 MHz en wereldwijd via Internet.