Verrichtingen Ajax en AZ in play-offs Europa League op radio en tv

Vanavond spelen de voetbalclubs Ajax en AZ play-off wedstrijden voor de Europa League. De verrichtingen zijn live te volgen op radio en televisie.

Televisie

De wedstrijden van Ajax uit Amsterdam en AZ uit Alkmaar worden allebei uitgezonden op betaalzender FOX Sports. AZ begint om 18.00 uur haar wedstrijd bij en tegen Astra Giurgiu uit Roemenië. De return is volgende week in Alkmaar. De wedstrijd wordt uitgezonden op FOX Sports 3. Ajax speelt vanavond een thuiswedstrijd in de Amsterdam ArenA tegen het Tsjechische Baumit Jablonec. De wedstrijd begint om 19.00 uur en is te zien op FOX Sports 1. De return is volgende week in Tsjechië.

NPO Radio 1

NOS Langs de Lijn brengt live-flitsen van beide wedstrijden op NPO Radio 1. De uitzending van NOS Langs de Lijn begint om 19.00 uur. Het commentaar bij de wedstrijd Astra Giurgiu – AZ is in handen van Jeroen Elshoff. Het commentaar bij de wedstrijd Ajax – Baumit Jablonec is in handen van Arman Avsaroglu en Frank Wielaard. Analist in de studio van NPO Radio 1 is Marc van Hintum. NPO Radio 1 is te ontvangen via FM, DAB+ (kanaal 12c), alle digitale radiopakketten en wereldwijd via Internet

Radio Noord-Holland

Ook de regionale radiozender Radio Noord-Holland besteedt vanavond aandacht aan de verrichtingen van beide Noord-Hollandse club in de play-offs naar de Europa League. Tussen 19.00 en 23.00 uur is een extra uitzending te horen van NH Sport. Radio Noord-Holland is te ontvangen in Noord-Holland via FM, DAB+ (in Noord Noord-Holland via kanaal 9D), diverse digitale radiopakketten en wereldwijd via Internet.

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.