Sparta Stadion - Het Kasteel

Verrichtingen PSV en FC Utrecht in Europa League live op radio en tv

Vanavond spelen PSV en FC Utrecht in de derde voorronde voor een plek in de Europa League. De wedstrijden zijn live te volgen op radio en televisie.

PSV

In de derde ronde voor een plek in de poulefase van de Europa League begint PSV met haar race voor een ticket in de volgende ronde. PSV begint vanavond in eigen huis tegen NK Osijek uit Kroatië. De club uit Kroatië klopte in een tweeluik het Zwitserse Luzern. Volgende week is de returnwedstrijd in Kroatië. Het fluitsignaal in Eindhoven staat gepland om 19.00 uur.

FC Utrecht

FC Utrecht speelt vanavond in de eigen Galgenwaard een wedstrijd tegen het Poolse Lech Poznan. Voor de club uit Utrecht is het al de derde wedstrijd in de voorronde van de Europa League. FC Utrecht moest eerder in twee wedstrijden afrekenen met Valletta FC uit Malta. De wedstrijd begint vanavond om 19.00 uur.

FOX Sports

De sportzender FOX Sports zendt zowel de wedstrijd PSV-NK Osijek als FC Utrecht-Lech Poznan live uit. De wedstrijd van PSV wordt uitgezonden op FOX Sports 1 alwaar de voorbeschouwing om 18.30 uur begint. De wedstrijd van FC Utrecht is te zien op FOX Sports 3. Ook hier start de uitzending om 18.30 uur.

Everton

Om 21.00 uur is ook de wedstrijd tussen Everton, van trainer Ronald Koeman en Ruzomberok te zien in de voorronde van de Europa League. Deze wedstrijd is te zien om 21.00 uur op FOX Sports 2.

Radio M Utrecht

Op de regionale radiozender Radio M Utrecht is in het programma Namen en Rugnummers een live-verslag te horen van de wedstrijd FC Utrecht-Lech Poznan. Radio M Utrecht is in de regio Utrecht te ontvangen via FM (93,1 MHz.) en DAB+, veel (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet.