Sparta Stadion - Het Kasteel

Europa League: FC Utrecht – Valletta FC live op radio en televisie

Vanavond speelt FC Utrecht de returnwedstrijd tegen Valletta FC uit Malta in de voorrondes van de Europa League. De wedstrijd is te volgen via radio en televisie.

0-0

Vorige week speelde FC Utrecht in Malta gelijk tegen Valetta FC. Na 90 minuten voetbal was de eindstand gelijk aan de beginstand: 0-0. Vandaag kan Utrecht in “eigen huis” alsnog goede zaken doen voor een plek in de volgende ronde van de voorrondes van de Europa League.

Waalwijk

De “thuiswedstrijd” vindt echter niet plaats in Utrecht maar in het Mandemakers Stadion van RKC Waalwijk, omdat de Galgenwaard deze maand in gebruik is vanwege het EK voor vrouwen.

FOX Sports

De uitwedstrijd van FC Utrecht werd uitgezonden door Ziggo Sport, de returnwedstrijd zal te zien zijn bij FOX Sports. De uitzending van het programma Studio Europa League begint om 19.00 uur, de wedstrijd start om 19.30 uur en is te zien op FOX Sports 1. Naast de officiële wedstrijd van FC Utrecht zendt de sportzender vanavond ook een tweetal oefenwedstrijden uit: Sparta Praag-Vitesse (FOX Sports 3) en
Panathinaikos-AZ (Fox Sports 5).

Radio M

Op de radio is de wedstrijd vanaf 19.30 uur live te volgen via de regionale radiozender Radio M Utrecht. De regionale radiozender is in een groot deel van midden Nederland te ontvangen via FM (93,1 MHz),  DAB+ (kanaal 8A), diverse digitale radiopakketten en wereldwijd via Internet.