VICELAND in België ook te zien via aanbieders VOO en Orange

De televisiezender VICELAND breidt per vandaag haar dekking uit in België. De zender wordt vanaf vandaag ook aangeboden via de aanbieders VOO en Orange.

Uitbreiding

VICELAND is net als in Nederland ook in Belgie per 1 maart jl. gelanceerd. De zender was toen alleen te zien via kabelaar Telenet in België. Per 1 juni geeft ook aanbieder Proximus de zender door. Vanaf vandaag, woensdag 25 oktober, zenden ook VOO en Orange de lokale en internationale videocontent van VICELAND uit.

“Blij met landelijke dekking”

Stefan Tieleman, General Manager, VICELAND Benelux in een persbericht: “We zijn blij dat we onze landelijke dekking in België nog meer kunnen uitbreiden middels de samenwerkingen met VOO en Orange. Nu we onze plannen hebben aangekondigd om ons aanbod aan lokale content te vergroten, kunnen we nog meer kijkers raken met de alternatieve perspectieven die onze persoonlijke verhalen bieden.

“Vernieuwende content”

Christian Loiseau, Directeur Media Be tv & VOO: “Met VICELAND breiden we ons pakket uit met nieuwe content en kunnen we zo de verwachtingen en wensen van onze klanten nog beter servicen met vernieuwende content.

VOO en Orange

De aanbieder VOO is vooral actief in Wallonië en zal de zender gaan aanbieder in haar pluspakketten Bouquet Panorama en Be TV via kanaal 109. Aanbieder Orange is wederkoper van het kabel-tv-aanbod van Telenet en biedt de zender aan via kanaal 17.

Nederland

In Nederland is de televisiezender VICELAND te zien via de aanbieders Ziggo en CaiWay. Aanbieder KPN biedt de zender nog niet aan in haar aanbod.