videoland

Videoland breidt aanbod films en series verder uit in augustus

RTL gaat het aanbod van films en series op haar streamingdienst Videoland deze maand verder uitbreiden. Zo is de HBO-serie The Wire (5 seizoenen) en Dark Matter (3 seizoenen) toegevoegd.

Aanbod

Elke maand verschijnen er op streamingdiensten als Netflix, Videoland en Prime Video (Amazon) nieuwe series en films. Daarnaast verdwijnen er ook weer series van deze diensten wanneer de rechten om de serie of film uit te zenden zijn verlopen. Zo moest Videoland vorige maand afscheid nemen van de populaire serie Grey’s Anatomy. Videoland heeft inmiddels aangegeven dat de serie, inclusief een nieuw seizoen, vanaf begin 2019 weer is te zien bij de dienst.

Nieuwe series

Videoland heeft per 1 augustus drie seizoenen van de serie Dark Matter toegevoegd. Dark Matter is een Canadese sciene-fictionserie van de zender Space / Syfy. De bemanning van een verlaten ruimteschip is ontwaakt zonder herinneringen wie ze zijn of hoe ze aan boord zijn gekomen.

Daarnaast worden in de maand augustus nog de series The Wire (HBO), T@gged, Once Upon A Time, Unreal en Good Behaviour toegevoegd. Ook zijn er nieuwe Nederlandse en Vlaamse series te zien in augustus zoals Verliefd op Ibiza, Gouden Bergen, De Mannen van Dokter Anne en Flikken Gent.

Films

Ook worden er een aantal nieuwe films toegevoegd aan het aanbod van Videoland in augustus. Zo is vanaf 8 augustus de Nederlandse film Bankier van het Verzet te zien om de streamingdienst. Verder worden de films Little Fockers, The Italian Job, ShooterAnchorman 2: The Legend Continues en #211 toegevoegd.

Video: