Videoland breidt aanbod uit met documentaires van VICE

Videoland heeft deze week haar aanbod uitgebreid met documentaires van VICE. De samenwerking tussen de streamingdienst van RTL en Vice was al eerder aangekondigd.

Docu’s

Sinds deze week kan via Videoland worden gekeken naar ‘Tokyayo’, ‘Noisey Brussel’, ‘Christina Curry – In Real Life’, ‘Rico Verhoeven – Vader, Vechtmachine en Wereldkampioen’, ‘Too young to die’ en ‘Ajax- Feyenoord, Achter de rivaliteit’. Daarnaast zijn er zes afleveringen te zien van de serie The Therapist.

“Unieke verhalen”

VICE vertelt unieke verhalen over thematieken die jongeren in Nederland aanspreken en die voor hen relevant zijn. Een aanzienlijk deel van onze base behoort tot jong Nederland. VICE is wereldwijd het grootste mediamerk dat zich specifiek richt op jonge mensen Deze content spreekt aan en is een verrijking van ons Videoland-aanbod.“, aldus Lucien Brouwer, Chief Consumer Officer (CCO) van RTL in een persbericht.

Meer aanbod

De komende periode wordt het aanbod van VICE-programma’s op Videoland verder uitgebreid. Vanaf eind mei zijn ‘Achter de Wallen’ en ‘Een Toekomst Zonder Afval’ te zien bij de streamingdienst en in juni worden ‘Mocrorappers’, ‘Inside the Monkey Lab’, ‘Cyborg Insecten’ en ‘Koning van de Jeugdzorg’ toegevoegd.

Talpa TV

Vorige week werd bekend gemaakt dat ook series van Talpa TV worden aangeboden via Videoland. De eerste series van Talpa TV zijn inmiddels te zien via de streamingdienst van RTL. Het aanbod wordt in de loop van dit jaar verder uitgebreid.

Video: